Löjtnantsgården

Löjtnantsgården ligger i område Storviken, Brunflo. På Löjtnantsgården finns 19 lägenheter.

Alla de 19 lägenheterna är handikappanpassade och utrustade med kök. Hiss finns. Lägenheterna hyrs ut omöblerade och möbleras och präglas helt av den boende.

Boendet har gemensamma utrymmen där det erbjuds  möjlighet att äta, umgås och delta i olika aktiviteter.  Stor uteplats längs hela huset. Inglasade uterum på båda våningsplanen.

Så tar du dig dit 

Buss nr 110 från Östersund. Busshållplats direkt utanför boendet.

Måltider

Alla måltider serveras utifrån önskemål i gemensamt kök eller i den egna lägenheten. På Löjtnantsgården serveras frukost, lunch, middag och mellanmål.

Maten tillagas på Ängegården och sänds ut till Löjtnantsgården varje dag. Den som behöver specialkost får givetvis detta

Hälso- sjukvård och omsorg

På Löjtnantsgården finns tillgång till sjuksköterska dygnet runt. Arbetsterapeut och fysioterapeut har möjlighet att göra hembesök när behov finns. Läkare finns att tillgå från Brunflo hälsocentral. Om Du önskar att behålla Din tidigare husläkare är detta möjligt. Detsamma gäller tandläkare.

Övrig omvårdnadspersonal finns tillgänglig på boendet under hela dygnet. En kontaktman ska finnas utsedd som du i första hand kan vända dig till när du undrar något.

När du flyttar hit

Din lägenhet är omöblerad och du tar med dig allt som du behöver i din vardag som exempelvis möbler, sänglinne, kläder, hygienartiklar, städutrustning och husgeråd. Prata med personalen om du ska ta med säng.

Tänk på att du behöver en hemförsäkring.

I nära anslutning till inflyttningen träffas vi och genomför en planering utifrån dina behov och önskemål.

Sidan uppdaterad 2024-01-02