Brunkullan

Brunkullan är beläget vid kyrkan i Lillsjön, Odensala. Apotek och hälsocentral finns i området. Lillsjön erbjuder vacker utemiljö och fina promenadväga.

På Brunkullan finns 18 lägenheter.

Huset är ett enplanshus. Alla lägenheter är handikapp­anpassade och utrustade med kökspentry.

Lägenheterna hyrs ut omöblerade och möbleras och präglas helt av den boende. Boendet har gemensamma utrymmen där det erbjuds möjlighet att äta, umgås och delta i olika aktiviteter.

Gemensamma uteplatser finns och en stor tomt som angränsar mot kyrkan och bäcken.

Så tar du dig dit

Buss nr 4 Centrum-Torvalla. Hållplats Vickervägen.
Buss nr 2 Centrum- Östra Odensala. Hållplats Tranbärsvägen

Måltider

Alla måltider serveras utifrån önskemål i gemensamt kök eller i den egna lägenheten. På Brunkullan serveras frukost, lunch, middag och mellanmål.

Maten tillagas på plats i avdelningsköken eller i centralköket på boendet. På de flesta av våra äldreboenden arbetar vi efter mat- och måltidskonceptet Mat som hemma. Det innebär att vi går mot mer hemlagad mat och försöker laga allt mer från grunden.

Här kan du läsa mer om måltiderna.

Hälso- sjukvård och omsorg

På Brunkullan finns tillgång till sjuksköterska dygnet runt. Arbetsterapeut och fysioterapeut har möjlighet att göra hembesök när behov finns. Läkare finns att tillgå från Odensala hälsocentral. Om du önskar att behålla din tidigare husläkare är detta möjligt. Detsamma gäller tandläkare.

Övrig omvårdnadspersonal finns tillgänglig på boendet under hela dygnet.

En kontaktman ska finnas utsedd som du i första hand kan vända dig till när du undrar något.

När du flyttar hit

Din lägenhet är omöblerad och du tar med dig allt som du behöver i din vardag som exempelvis möbler, sänglinne, kläder, hygienartiklar, städutrustning och husgeråd. Prata med personalen om du ska ta med säng.

Tänk på att du behöver en hemförsäkring.

I nära anslutning till inflyttningen träffas vi och genomför en planering utifrån dina behov och önskemål

Sidan uppdaterad 2024-03-21