Fältvägen

Fältvägen ligger i centrum av Ängsmon, Torvalla med närhet till kyrka, skola och busshållplats. Det är vacker utemiljö med fina promenadvägar.

På Fältvägen finns 35 lägenheter. Gemensamma utrymmen samt relaxavdelning.

 

Så tar du dig dit  

Busslinje 4 och 14. Hållplats Ladsved.

Aktiviteter

I vår samlingssal finns det möjlighet till umgänge och sociala aktiviteter. Tisdag till fredag med bland annat bingo, sittgymnastik eller filmvisning tillsammans med våran grupp från daglig verksamhet. 

Måltider

Alla måltider serveras utifrån önskemål i gemensamt kök eller i den egna lägenheten. På Fältvägen serveras frukost, lunch, middag och mellanmål. Maten tillagas av Måltidsservice.

Den som behöver specialkost får givetvis detta.

Lunchmeny

Lunch- och middagsmeny

Hälso- sjukvård och omsorg

På Fältvägen finns tillgång till sjuksköterska dygnet runt. Arbetsterapeut och fysioterapeut har möjlighet att göra hembesök när behov finns. Läkare finns att tillgå från Lugnviks hälsocentral. Om du önskar att behålla din tidigare husläkare är detta möjligt. Detsamma gäller tandläkare.

Övrig omvårdnadspersonal finns tillgänglig på boendet under hela dygnet. En kontaktman ska finnas utsedd som du i första hand kan vända dig till när du undrar något.

När du flyttar hit

Din lägenhet är möblerad med säng men du tar med dig allt som du behöver i din vardag som exempelvis möbler, sänglinne, kläder, hygienartiklar, städutrustning och husgeråd. Tänk på att Du behöver en hemförsäkring.

I nära anslutning till inflyttningen träffas vi och genomför en planering utifrån dina behov och önskemål.

Sidan uppdaterad 2024-04-10