Press- och informations­material

Här hittar du bland annat bilder och pressinformation, samt kontakt­uppgifter till personer i kommunen som brukar uttala sig i medier.

• Kommunikationskanaler
    Vi använder oss av flera olika kommunikationskanaler för att komma i kontakt med våra kommuninvånare.
  • Kommunlogotypen
    Östersunds kommuns logotyp finns för nerladdning i olika format.
  • Pressbilder
    Bland kommunens pressbilder hittar du bilder på kommunalråden, kommun­direktören och några av de kommunala byggnaderna i Östersund. På Östersundspulsens webbplats hittar du fler bilder och filmer: Ostersundspulsen.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
  • Presskonferenser
    Här har vi samlat Östersunds kommuns senaste presskonferenser.
  • Presskontakter
    Här kan du som journalist hitta kontaktuppgifter till vår medie­kommunikatör samt några av våra verksamhetsansvariga chefer och politiker.
  • Pressmeddelanden
    Här hittar du Östersunds kommuns pressmeddelanden.
  • Sponsring
    Östersunds kommun arbetar med sponsring som ett verktyg för att profilera Östersund. Syftet är att påverka människors bild av Östersund positivt och att stärka kommunens varumärke.
  • Varumärket Östersund
    Vad gör Östersund attraktivt att besöka eller flytta till? Vad särskiljer Östersund från andra platser och vilken bild vill vi förmedla av vår stad? Det summerar vi i platsvarumärket.

Hjälpte informationen på sidan dig?
Sidan uppdaterad 2021-01-11