Om webbplatsen

Det är Östersunds kommun som administrerar domänen www.ostersund.se. Webbsidorna är skapade i webb­publicerings­verktyget SiteVision.

Hitta rätt

På www.ostersund.se finns flera sätt att söka information. Antingen via sökrutan som finns längst upp på alla sidor. Där kan du göra en fritextsökning bland sidor och filer på webbsidan. Längst ner i sidfoten hittar du en webbkarta där hela strukturen för webben visas.

Sök på www.ostersund.se

Webbkarta

PDF och Adobe Reader

På våra sidor finns många dokument i formatet PDF. För att kunna läsa dessa på skärmen krävs att du har programmet Adobe Reader installerat på datorn. Adobe Reader är ett gratisprogram och kan laddas från Adobes webbsida.

www.adobe.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Lyssna på webbplatsen

På denna webbplats finns lyssnafunktionen Readspeaker. Funktionen gör att texten på webbsidan kan läsas upp för dig och kan hjälpa dig som har svårt att läsa text.

Lyssnafunktionen

Kakor (cookies)

Östersunds kommuns webbplats använder kakor (cookies). Alla som besöker en webbplats med kakor måste enligt lag få information om att webbplatsen innehåller kakor, vad de används till och hur man kan välja bort dem.

Om kakor

Tillgänglighetsutlåtande

Vi beskriver vilka brister det finns i tillgänglighet för Östersunds kommuns webbplats och hur vi planerar att åtgärda dem. Du får också information om hur du kan kontakta oss om du upptäcker brister.

TIllfälligt tillgänglighetsutlåtande

Andra språk

Ett urval av informationen på vår webbplats finns översatt till andra språk. Här hittar du en sammanställning över de översatta sidorna.

Andra språk

Kontakt

Längst ner på varje sida hittar du kontaktuppgifter till den person eller verksamhet som kan svara på frågor om ämnet.

Du kan alltid komma tillbaka till startsidan genom att klicka på Östersunds kommuns logotyp längst upp till vänster på sidan.

Hjälpte informationen på sidan dig?
Sidan uppdaterad 2020-04-15