Mötesplatser för äldre och andra

Till kommunens mötesplatser för äldre och andra är alla välkomna som vill ha sällskap eller vara med i de olika aktiviteter som arrangeras. Mötes­platserna är bemannade med personal vissa dagar och samverkar med frivilliga organi­sationer samt pensionärsföreningar.

Att besöka mötesplatserna kostar ingenting. Vid vissa arrangemang betalar du dock en avgift. Mer information om programmen finns på respektive ställe.

Aktiviteter på gång

Inga aktiviteter aktuella just nu

Vill du få e-post när något är på gång? Uppge din e-postadress här:

Vill du få SMS när något är på gång?

Lunchservering

På vissa av kommunens mötesplatser finns möjlighet att äta lunch om du beställer dagen innan.

Lunchserveringar

Fler fritidsaktiviteter

Många föreningar har ett brett utbud av aktiviteter. Under snabblänkar längst ned på sidan hittar du adresser till olika föreningars webbsidor.

Här hittar du mer information om kommunens kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar

Sidan uppdaterad 2018-04-30