Vår kultur- framåt med hjärtat

Två underarmar i kors med tatueringar i form av Östersundshjärtat

I vår kommun är varje medarbetare viktig på riktigt. Varje individ gör stor skillnad för många människor, genom hela livet. Det gör det lätt att hitta engagemang och mening. Vår ledstjärna är ett bättre Östersund. Därför går vi ständigt framåt, och vi gör det med hjärtat.

Vi tror på dig

I Östersunds kommun bygger vår kultur på tillit och respekt. Vi uppmuntrar öppenhet och självständiga initiativ för att ta tillvara på allas kompetens och engagemang. Här kan du påverka på riktigt – både våra gemensamma arbetssätt, din egen vardag och för ett bättre Östersund.

Ha det bättre

För att vi ska kunna nå vår vision, ett bättre Östersund, är alla kommunens medarbetare viktiga. Därför har vi omtanke om våra kollegor, erbjuder goda arbetsvillkor och fina förmåner. Det finns ett liv utanför jobbet också och här i Östersunds kommun har du chans till en bättre vardag.

Utvecklas med hjärtat

Östersund präglas av en vilja att lära, kreativa idéer och samarbeten. I kommunen är vi 5 600 medarbetare inom 400 olika yrken som ger varandra styrka och inspiration. Vi erbjuder möjligheter att utvecklas både professionellt och som person. Roligt för dig och bra för Östersund.

Möt några av våra medarbetare som ger sin bild av hur det är att jobba hos oss!

Sidan uppdaterad 2023-12-08