Så här jobbar vi

Två armar i kors med tatueringar i form av östersundshjärat i bakgrunden. I förgrunden i högre hörnet står en man med armarna i kor och ler.

För att vi ska kunna uppnå vår gemensamma uppgift är det viktigt för oss att du hittar en balans mellan jobb och hem, att du känner trygghet i din anställning och att du får en hög livskvalitet genom att jobba hos oss. Därför vill vi berätta hur vi kan erbjuda dig detta som arbetsgivare.

Två underarmar i kors med tatueringar i form av Östersundshjärtat

Vår kultur- framåt med hjärtat

I vår kommun är varje medarbetare viktig på riktigt. Varje individ gör stor skillnad för många människor, genom hela livet. Det gör det lätt att hitta engagemang och mening. Vår ledstjärna är ett bättre Östersund.

Två kvinnor som är ute och går och skrattar tillsammans

Lön och förmåner

Alla tillsvidareanställda samt månadsavlönade visstidsanställda har tillgång till vår förmånsportal Fördel Östersund. När du börjar jobba hos oss berättar vi mer om vårt förmånspaket.

En grupp människor som samarbetar i en kontorsmiljö.

Kompetensutveckling

Vi är 5 600 medarbetare inom 400 olika yrken som ger varandra styrka och inspiration. Vi erbjuder stora möjligheter att utvecklas både professionellt och som person. Roligt för dig och bra för Östersund.

Sidan uppdaterad 2024-06-05