Möt oss här

På bilden syns män och kvinnor som tittar in i kameran. I bakgrunden syns Östersunds rådhus.

Helen Johannesson flyttade från Göteborg och valde livet i Östersund och jobbet som lärare hos oss. Malek Amarouche flyttade från Frankrike till Östersund på grund av kärleken och jobbar nu som kock på en av våra förskolor. Träffa några av våra ambassadörer!

Helen Johannesson

Yrke: Lärare

Arbetsplats: Torvallaskolan

Helen Johannesson flyttade med sin familj från storstaden Göteborg till Östersund. Hon arbetar nu som lärare på en av våra skolor. Hör henne berätta mer om sitt yrke och varför hon valde Östersund.

Malek Amarouche

Yrke: Kock

Arbetsplats: Måltidsservice

"För mig är min arbetsgivare Östersunds kommun den bästa jag har haft på 30 år, Jag har jobbat i den privata sektorn i många år, och trivs bäst i mitt nuvarande jobb i Östersunds kommun och Måltidsservice är så bra!"

Joel Malmberg

Yrke: Verksamhetsutvecklare IT

Arbetsplats: IT-enheten

"Jag tror att uppfattningen generellt är att min typ av jobb är lite ”kantigt” och består av rigida processer…en värld av ettor och nollor. De aspekter som känns viktiga och som gör mitt arbete roligt är att lyfta fram de mjuka sidorna av allt som har med IT att göra. "

Kontakt: joel.malmberg@ostersund.se

Martha Semrén Stein

Yrke: Förstelärare SvA

Arbetsplats: Fagervallskolan

"Kommunen som arbetsgivare ger en möjlighet att få växa och utvecklas i sin yrkesroll. Här finns möjligheter att förbättra, förändra och förnya. Här belönas innovationer och medmänsklighet."

Kontakt: martha.semren@ostersund.se

Thomas Jarefors

Yrke: Behandlingspersonal

Arbetsplats: Öppenvården

"Att representera Östersunds kommun som ambassadör känns viktigt och roligt! Östersund kommun är, tycker jag, en mycket bra arbetsgivare med hög kompetens och fantastiska anställda. Detta gör det lätt att vara stolt och glad att representera kommunen!

Kontakt: thomas.jarefors@ostersund.se

Anna Nordenberg

Yrke: Stödassistent

Arbetsplats: LSS, Örjansvägen

"Varje dag gör jag skillnad för en annan människas liv. En medborgare som är beroende av min närvaro och mina kunskaper. Som jag kan glädja, hjälpa till att utveckla och med min erfarenhet göra så självständig som möjligt."

Sidan uppdaterad 2022-08-12