Förskolan Regnbågen

Förskolan ligger i samma byggnad som Körfältsskolan och består av en avdelning med 36 barn i åldrarna 1-5 år. Vi har nära till park och grönområden och vi är ofta ute på gården och leker. I närheten finns mindre skogspartier dit vi ibland går på utflykt med de större barnen. Våra öppettider är 07.00-17.00.

Förskolan Regnbågen stänger i sommar

Det är därför inte möjligt att ansöka om ny plats till förskolan Regnbågen. De barn som i dag går på förskolan har fått erbjudande om att byta förskola till Remonthagen.

Förskolan Regnbågen

Vår inriktning

Med utgångspunkt i förskolans läroplan, samt barns intressen och behov, arbetar vi med olika teman och i olika gruppkonstellationer med fokus på att förskolan ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn.

Schema

Vårdnadshavare lägger in barnens schema i Tempus. Där frånvaro­anmäler ni också ert barn vid sjukdom eller ledighet. Kom också ihåg att meddela barnets avdelning via sms.

Lärportal

Unikum är en lärportal som förskolan använder för dokumentation, samtal och planering av verksamhet. Vårdnads­havare tar del av informationen genom appen Unikum Familj.

Sidan uppdaterad 2024-05-08