Mötesplatser för äldre och andra

Till kommunens mötesplatser för äldre och andra är alla välkomna som vill ha sällskap eller vara med i de olika aktiviteter som arrangeras. Mötes­platserna är bemannade med personal vissa dagar och samverkar med frivilliga organi­sationer samt pensionärsföreningar.

Att besöka mötesplatserna kostar ingenting. Vid vissa arrangemang betalar du dock en avgift. Mer information om programmen finns på respektive ställe.

Våra mötesplatser

Hör av dig om du har frågor

Har du frågor och funderingar om våra mötesplatser kontakta samordnaren för mötesplatserna - se kontaktuppgifter längs ned på sidan.

Lunch

På vissa av kommunens mötesplatser finns möjlighet att äta lunch om man beställer dagen innan - se vidare under kontakt­information.

Aktiviteter på gång

Inga aktiviteter aktuella just nu

Vill du få e-post när något är på gång? Uppge din e-postadress här:

Vill du få SMS när något är på gång?

Fler fritidsaktiviteter

Många föreningar har ett brett utbud av aktiviteter. Under snabblänkar längst ned på sidan hittar du adresser till olika föreningars webbsidor.

Här hittar du mer information om kommunens kultur- och fritidsaktiviteter för alla åldrar

Sidan uppdaterad 2017-02-27