Publicerad 2017-07-26

Aktuellt

Är du elev i årskurs 6 eller uppåt? Kom och prova på vår nya kurs dans- och dramamix! Första träffen sker onsdag 13 mars klockan 16.15 i Sonaten (Kulturskolan OSD). Anmälan sker via fliken Anmälan och avanmälan. Det går också bra att bara dyka upp.

Lediga platser i saxofon på Häggenås skola på onsdagar. Anmäl dig via fliken Anmälan och avanmälan. Lediga platser finns även på måndagar i dansmix. Barn i åk 3 till åk 5, klockan 17.35-18.45 på kulturskolan. Anmäl dig via fliken Anmälan och avanmälan. Först till kvarn!

För information om konserter och föreställningar med mera hänvisar vi till respektive lärare samt vår Facebook-sida!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Gilla oss där!

Sidan uppdaterad 2019-03-12