Publicerad 2022-06-30

Välkommen på Klimatseminariet 21 september!

För första gången på två år är det åter dags för ett fysiskt klimatseminarium på plats i Östersund. Vi är taggade på att få bjuda dig på en fullspäckad dag med intressanta gäster, livliga diskussioner och aktuella ämnen i klimatets tecken. Anmäl dig redan idag!

Tjej i jeansjacka och röd mössa fotar med systemkamera.

Emma Frans, Gabriel Wickström och Jytte Guteland bland gästerna

Klimatseminariet 2022 bjuder på en dag med intressanta föredragshållare, samtal och möten på plats i Östersund. Under ledning av Johan Kuylenstierna hoppas vi inspirera till fortsatt arbete för att minska utsläppen.

Deltar gör bland andra Emma Frans, Erika Bjerström, Åsa Domeij, Mikael Karlsson, Gabriel Wikström och Jytte Guteland med flera.

Beteendeförändringar, cirkulär ekonomi med mera

Vi kommer att prata klimatledarskap, klimatbudget, beteendeförändringar, cirkulär ekonomi och mycket annat. Dessutom blir det miljöprisutdelning, goda exempel, panelsamtal, kulturella inslag, utställningar, paneldiskussioner med mera.

Datum och tid: 21 september klockan 08.30–16.30
Plats: Storsjöteatern i Östersund
Anmälan: Senast 7 september via länken ovan

Inbjudan Klimatseminariet 2022Pdf, 754.1 kB.

Anmäl dig senast 7 september

Klimatseminariet brukar bli fullbokat så säkra din plats redan idag! Sista dag för anmälan är 7 september, men det är begränsat antal platser och först till kvarn som gäller. Du anmäler via länken hos Länsstyrelsen i Jämtlands län. Där finner du också mer information om årets seminarium inklusive program.

Om Klimatseminariet

Klimatseminariet arrangeras av Östersunds kommun, Länsstyrelsen Jämtlands län, Region Jämtland Härjedalen och Länsförsäkringar Jämtland.

Det första Klimatseminariet hölls för 20 år sedan, 2002.

Klimatseminariet ingår i Klimatneutralt Östersund 2030 och arrangeras med stöd av Energimyndigheten.

Sidan uppdaterad 2022-06-30