Publicerad 2022-01-07

Nu upphandlar vi fikaleverantörer inom olika delar av kommunen

Jobbar du på ett registrerat livsmedelsföretag? Då kan ni lämna anbud på kommunens upphandling av fika. Upphandlingen är uppdelad på fem geografiska områden.

Bild uppifrån på kaffemugg och frallor

Fikabröd, frallor, konditorivaror och enklare förtäring – är det något ditt företag kan erbjuda Östersunds kommun? Då ska du kika på upphandlingen av fika som just nu ligger ute.

Kommunen kommer att teckna avtal med flera leverantörer inom Östersunds kommun för att få en bred geografisk spridning av leverantörer och en god tillgänglighet för den som beställer fika. Upphandlingen är uppdelad i områdena Annersia, Brunflo, Centrala Östersund, Frösön och Lit.

Så här lämnar du anbud

Anbud ska lämnas in senast 17 januari och avtalstiden är två år från och med 1 februari 2022, med möjlighet för kommunen att förlänga avtalet med som längst två år.

Du kan läsa mer om upphandlingen och lämna ett anbud i kommunens upphandlingssystem TendSign, klicka här. Första gången du använder TendSign behöver du skapa ett konto, vilket är gratis.

Tips. Prenumerera på våra nyheter och servicemeddelanden så håller du koll på viktig information från Östersunds kommun. Börja prenumerera

Sidan uppdaterad 2022-01-07