Publicerad 2021-03-26

Inspiration om försäljning av ödehus

Den 30 mars arrangerar Östersunds kommun tillsammans med Region Jämtland Härjedalen och Länstyrelen ett digitalt inspirationsseminarium om försäljning av ödehus. Seminariet vänder sig till mäklare och landsbygdsutvecklare.

Seminariet har namnet Nytt liv i tomma hus och är en uppföljning av inspirationsseminariet om husinventering som arrangerades i början av februari. Inbjudna talare är ödehusexperten Robert Danielsson och Ann-Helén Bågesund Marklund, mäklare i Västerbotten

Anmälan

Seminariet sker digitalt. Anmälan till seminariet sker via mail till

sara.larsson@ostersund.se

Program

09.00: Välkomna!

09.05-09.45: Robert Danielsson, är byggnadsvårdare och ödehusexpert och driver konceptet Landsbygdsdröm Han kommer dela med sig av kunskap och erfarenheter från sitt arbete med bland annat ödehusförmedling.
09.45- 10.05: Ann-Helén Marklund, är mäklare i Västerbotten som specialiserat sig på lantliga lägen. Hon kommer att berätta om Marklunds Mäkleris affärsidé och arbetsmetoder som skapar liv på landsbygden.

10.05-10.15: Avrundande frågestund

Kostnadsfritt

Seminariet är kostnadsfritt för deltagarna, och arrangeras av Östersunds kommun i samarbete med det regionala projektet En attraktiv region.

Sidan uppdaterad 2021-03-26