Publicerad 2021-03-18

Publikfri världscupavslutning på Skidstadion

Den 19-21 mars är det världscupavslutning i skidskytte på Östersunds skidstadion. Vi vill påminna om att det inte är tillåtet att vistas inom tävlingsområdet, varken på stadion eller ute vid spåren inne i skogen.

Precis som det mesta i dessa tider är världscupsavslutningen publikfri. Det gäller inte bara på stadionorådet utan även inne i skogen. Tävlingsarrangören ber alla respektera det för att inte bidra till smittspridningen.

Tävlingsområdet är markerad med röd punktad linje. De blå heldragna linjerna är skidspår. Innanför det rödpunktade området är det inte tillåtet att vara för obehöriga under tävlingarna den 19-21 mars. Funktionärer kommer att finnas inne på tävlingsområdet för att se till att det inte finns obehöriga personer på plats.

Karta som visar var tävlingsområdet på Skidstadion är

Röd prickad linje på kartan visar var tävlingsområdet är

Just den här världscuphelgen hänvisar vi skidskytteintresserade till SVT som direktsänder tävlingarna. Och så hoppas vi på publikfest nästa gång.

För den som vill åka skidor under helgen rekommenderar vår personal på Skidstadion att välja spåren i Torråsen eller Spikbodarna. Det går även att åka i natursnöspåren runt och kring Björnberget är öppna men då får en gå på det spåret ovanför Arctura.


Mer information om spåren vid Skidstadion

Mer information om spåren vid Skidstadion på facebook

Sidan uppdaterad 2021-03-19