Publicerad 2020-10-26

Inbjudan till dialoger om ny tillväxtstrategi

Var med och påverka Östersunds framtid! Nu bjuder kommunen in företag och organisationer till digitala dialoger för att ta fram en ny tillväxtstrategi.

Idag heter Östersunds tillväxtplan Mer [*] Östersund och gäller 2014-2020. Men nu börjar 2020 lida mot sitt slut, och arbetet med en ny tillväxtstrategi är igång. Ett första steg är att ha dialoger med företag och organisationer.

- Det är nu det finns möjlighet att påverka det arbete som ska ske kring näringslivsutveckling och tillväxt de kommande åren. Genom att delta på dialogerna får ni vara med och bestämma innehållet i tillväxtstrategin och kan då passa på att lyfta de frågor som ni tycker är viktiga att satsa på i Östersunds kommun under de kommande fem åren, säger Fredric Kilander, näringslivschef.

Östersunds tillväxtstrategi 2021-2025 ska visa vägen för det samlade tillväxt- och näringslivsskapande arbetet i Östersund. Den ska beskriva de områden som Östersunds kommun tillsammans med företag och organisationer ska arbeta med under de närmaste åren för att fortsätta utveckla Östersund. Samtidigt ska den värna om klimatet, miljön och vår sociala välfärd.

Flygbild över Östersund, Storsjön och fjällen.

Foto: Göran Strand

Välkommen på digitala dialoger!

För att det ska bli så bra som möjligt kommer vi ha digitala workshops och dialoger med olika organisationer och företag under november 2020.


Vilka:

Företrädare för företag, branschorganisationer, aktörer inom utbildning och innovation samt föreningar är de som vi i första hand vill ska vara med på de digitala dialogerna.

När:

  • Torsdagen den 12 november kl 13.00 – 16.00
  • Torsdagen den 19 november kl 09.00 – 12.00
  • Fredagen den 20 november kl 09.00 – 12.00

På dialogen den 19 november finns det möjlighet att delta på plats i Rådhuset. Tillsammans kommer vi att koppla upp mot den digitala sändningen.

Anmäl er till ett av datumen. Det är begränsat antal platser, så först till kvarn!

Var:

De digitala dialogerna kommer att hållas via Zoom. Inloggningslänk för varje dialog skickas ut via mejl efter anmälan.

Anmälan:

Anmälan görs till hello@futurefridays.se. Ange ditt namn, vilket företag eller organisation som du representerar samt vilket datum som du anmäler dig till. Vill du vara med på plats i Rådhuset den 19 november så anger du det vid anmälan.

Sista dag för anmälan är den 6 november.

Varmt välkomna!

Sidan uppdaterad 2020-10-29