Publicerad 2020-10-20

Var med och påverka Östersunds framtid!

Välkommen att delta på digitala dialoger i samband med arbetet
att ta fram Östersunds kommuns nya tillväxtstrategi

Panoramabild från Remonthagen över staden och Frösön med omgivningar

Digitala dialoger för att tillsammans sätta Östersunds kommuns nya Tillväxtstrategi!

Vi ser gärna att just du deltar med kloka inspel och tankar. Tillsammans stakar vi ut riktningen för hur kommun, näringsliv och organisationer ska arbeta med hållbar tillväxt under den närmaste femårsperioden.

Under tre timmar spanar vi på trender, vad som händer därute och här hemma samt diskuterar vilka fokusområden som är viktiga och vad vi strategiskt bör prioritera.

Mötet sker digitalt via Zoom och leds av Future Fridays som processleder oss fram till de resultat som krävs för att gå vidare i arbetet. Vi arbetar i en tight process, där tre dialoger ska genomföras under november månad för att sedan analyseras och presenteras i december. För att få en bred och inkluderande process bjuds aktörer från olika sektorer och branscher in som representanter till respektive möte.

För vem:
Företrädare för företag, branschorganisationer, aktörer inom utbildning och innovation samt föreningar.

När:

  • Torsdag den 12 november kl 13.00 - 16.00
  • Torsdag den 19 november kl 09.00 - 12.00
  • Fredag den 20 november kl 09.00 - 12.00


På dialogen den 19 november kommer det att finnas möjlighet att delta på plats i Östersunds Rådhus, då vi tillsammans kopplar upp oss mot den digitala sändningen. Ni anmäler er till ett av dessa datum. Begränsat antal platser vid varje tillfälle, så först till kvarn.

Var:
De digitala dialogerna kommer att hållas via Zoom. Inloggningslänk inför respektive dialog skickas ut via mejl efter anmälan.

Anmälan:
Anmälan sker till hello@futurefridays.se. Ange ditt namn, vilket företag eller organisation som du representerar samt vilket datum som du anmäler dig till. Vill du vara med på plats i Rådhuset den 19 november ange i så fall detta vid anmälan.
Sista dag för anmälan den 2 november.

Varmt välkomna!

Sidan uppdaterad 2020-10-20