Publicerad 2019-06-24

Törnrosen 12 med flera till granskning

Nu skickas detaljplanen för Törnrosen 12 med flera ut på granskning!

Fastighetsägarna till Törnrosen 12 och 4, samt Kastanjen 7, 5 och 3, som ligger vid Krondikesvägen och Mariavägen, vill bygga bostäder/studentbostäder i gårdshus på cirka 100 kvadratmeter med bostäder i 1,5 plan.

Här hittar du alla handlingar till förslaget.öppnas i nytt fönster

Har du några synpunkter eller anmärkningar på planförslaget kan du skicka dem till Östersunds kommun, Samhällsbyggnad, 831 82 Östersund eller på e-postadress samhallsbyggnad@ostersund.se.

Samrådet pågår mellan den 24 juni och den 15 augusti. Det är viktigt att dina synpunkter har kommit in till Samhällsbyggnad senast den 15 augusti.

Tänk på att skriva kort och tydligt! Skriv särskilt om det du tycker är bra, dåligt, ska ändras eller läggas till i planen - så blir det lättare att förstå de synpunkter du lämnar.

Syftet med granskningen är att visa det bearbetade planförslaget som kommunen vill anta och samtidigt ge dig en sista möjlighet att lämna synpunkter.

Sidan uppdaterad 2019-06-24

Använd vår mobilapp

Få senaste nytt från kommunen direkt i byxfickan. Du når snabbt alla mobila tjänster som du har nytta av i din vardag. Här hittar du också vägen direkt in till kommunens kundcenter.

Läs mer om mobilappen och ladda ner den redan idag!

En hand håller en smartphone med Östersundsappen