Publicerad 2019-04-12

Tyck till om skidspåren

Fler påstigningsplatser eller kanske ett nytt motionsspår – vad behöver du?

Närbild på en person som åker längdskidors skidpjäxor

Foto: Göran Strand

Nu har du möjlighet att vara med och påverka framtidens investeringar i skidstadion och dess spår­system. Mellan 12 och 30 april kan du delta i vår undersökning om Skidstadions spår­system och dess förutsättningar framåt. Enkäten tar cirka 5 -10 minuter att fylla i. Enkäten handlar om spårens kvalité och även hur du tycker att Skidstadion och spåren kan bli bättre.

Svara på enkätenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Hjälper till att vidareutveckla Skidstadion och spårsystemet

Enkäten riktar sig till allmänheten, idrottsföreningar, elitåkare och arrangörer. Ditt deltagande och dina svar är anonyma. Dina svar kommer användas för att kartlägga behov och utvecklingsmöjligheter inför framtidens arbete med Skidstadion.

– Vi vill få in förslag på förbättringar från alla som vistas i spåren och på Skidstadion. Vi har fått ekonomiska medel för vidareutveckling av Skidstadion och skidspåren som hör till. För att kunna utveckla på rätt sätt behöver vi veta vilka gemensamma behov de som använder stadion har, säger Göran Matzén, projektledare på Kultur- och fritidsförvaltningen.

10 säsongskort lottas ut till de som svarar på enkäten

Om du vill kan du delta i utlottning av 10 säsongskort till betalspåren som gäller under sägongen 2019/2020. Du behöver då ange dina kontaktuppgifter. Uppgifterna sparas inte tillsammans med dina svar.

Sidan uppdaterad 2019-04-12

Använd vår mobilapp

Få senaste nytt från kommunen direkt i byxfickan. Du når snabbt alla mobila tjänster som du har nytta av i din vardag. Här hittar du också vägen direkt in till kommunens kundcenter.

Läs mer om mobilappen och ladda ner den redan idag!

En hand håller en smartphone med Östersundsappen