Publicerad 2017-12-08

Lättare boka idrottsanläggningar med nytt system på webben

Den 20 december inför Östersunds kommun ett nytt bokningssystem, Interbook Go, för föreningar och privatpersoner som vill boka idrottsanläggningar och hallar.
– Det är ett mer användarvänligt system. Allt blir tydligare och enklare, säger Mårten Eneberg som jobbar på Kultur- och fritidsförvaltningen.

idrottshall med personer som är aktiva i bakgrunden, i förgrunden ligger en basketboll på golvet

Interbooks bokningssystem har funnits även tidigare. Interbook Go är en ny version, med flera fördelar jämfört med det gamla systemet.

Via länken längre ner på den här sidan kommer du till startsidan för Interbook. Där hittar du en introduktion med manualer för både nya och gamla användare. Det gäller både föreningar, företag och privatpersoner.

Observera att det nya systemet inte tas i bruk förrän 20 december. Gamla Interbook stängs ner fredag 15 december. Bokningen är alltså helt stängd 15-19 december och kör igång igen kl 8.00 20 december. Berörda föreningar är informerade.

– I samband med uppdateringen av systemet kommer vårt digitala stöd ligga nere ett par dagar. Om man har frågor eller behöver hjälp går det bra att kontakta kommunens kundcenter eller skicka ett mejl till bokningen@ostersund.se, säger Mårten Eneberg.

När vi övergår till Interbook Go behöver alla som vill boka ha ett eget inlogg till systemet. Hur man skaffar ett inlogg kan du alltså läsa om du klickar på länken.

Sidan uppdaterad 2017-12-22

Använd vår mobilapp

Få senaste nytt från kommunen direkt i byxfickan. Du når snabbt alla mobila tjänster som du har nytta av i din vardag. Här hittar du också vägen direkt in till kommunens kundcenter.

Läs mer om mobilappen och ladda ner den redan idag!

En hand håller en smartphone med Östersundsappen