Navigatorcentrum

Navigatorcentrum vänder sig till dig som är folk­bok­förd i Öster­sunds kommun och varken arbetar eller studerar. Vi vänder oss främst till dig mellan 15 och 30 år. Hos oss har du möjligheten att träffa en koordinator och/eller en coach och få hjälp att hitta din väg till studier eller arbete.

Kom på, eller ta kontakt med, vår Drop-in

För att kunna ta del av våra aktiviteter behöver du börja med att komma på Drop-in i våra lokaler på Kyrkgatan 47 eller ta kontakt med Drop-in genom vår Drop-in-telefon. Vår Drop-in i våra lokaler på Kyrkgatan 47 och vår Drop-in telefon har samma öppettider; tisdagar och torsdagar mellan klockan 13.00 och 15.00.

Öppetider Drop-in Kyrkgatan 47:

Tisdagar: 13.00–15.00
Torsdagar: 13.00–15.00

Öppettider i sommar:

Stängt v.28-32. Sista drop-in-tillfället innan sommarsemestern är den 7:e juli. Första tillfället efter sommarsemestern är den 9:e augusti.

Telefonnummer Drop-in:

063 -14 30 64

Välkommen komma förbi eller ringa oss på ovanstående tider!

Detta händer i mötet/samtalet med Drop-in

När du kommer till eller ringer till vår drop-in telefon får du prata med eller träffa någon av våra Drop-in värdar. Alla frågor och funderingar som berör din väg till arbete eller studier är välkomna! Om vi kan hjälpa dig direkt, så gör vi det. Om du vill ha ytterligare stöd och möjligheten ta del av coachning och aktiviteter (såsom vår verksamhet Unga i Huset, vår kurs ”En Bra Start”, möjligheten att få en ungdomsanställning m.m.) så hjälper våra Drop-in värdar dig vidare.

Till dig som är samverkanspartner eller förälder

Du som samverkanspartner eller förälder får gärna vara med vid Drop-in samtalet som ett stöd. Om du har en ung vuxen som har svårt att ringa till Drop-in så ska första mötet vara en flerpartsträff. Du som samverkanspartner eller förälder ringer då till vår Drop-in-telefon och bokar in ett sådant möte.

Unga i Huset

Hjälpte informationen på sidan dig?
Sidan uppdaterad 2022-05-10