Kommunvapen

Östersunds kommunvapen är den officiella symbolen för den kommunala förvaltningen. Här kan du ladda ner den för användning i tryckt material.

Östersunds kommunvapen består i färgutförande av en blå vapensköld prydd av ett älghuvud i vitt. Skölden är krönt av gyllengula fästningstorn som tillsammans bildar formen av en krona.

Kommunvapnet i olika utföranden

Kommunvapen stående

Stående kommunvapen med texten "Öster­sunds kommun" centrerat under vapnet.

Ladda ner zip-fil med stående kommunvapen (CMYK, RGB)ZIP

Kommunvapen stående engelsk text

Stående kommunvapen med den engelska texten "City of Östersund" centrerat under vapnet.

Ladda ner zip-fil med stående kommunvapen med engelsk text (CMYK, RGB)ZIP

Kommunvapen liggande

Liggande kommunvapen med texten "Öster­sunds kommun" liggande till höger om vapnet.

Ladda ner zip-fil med liggande kommunvapen (CMYK, RGB)ZIP

Kommunvapen liggande engelsk text

Liggande kommunvapen med den engelska texten "City of Östersund" liggande till höger om vapnet.

Ladda ner zip-fil med liggande kommunvapen med engelsk text (CMYK, RGB)ZIP

Kommunvapen liggande svensk och sydsamisk text

Liggande kommunvapen med texten "Öster­sunds kommun" samt det sydsamiska namnet "Staaren Tjïelte" liggande till höger om vapnet.

Ladda ner zip-fil med liggande kommunvapen med svensk och sydsamisk text (CMYK, RGB)ZIP

Hjälpte informationen på sidan dig?
Sidan uppdaterad 2018-08-15