Press- och informations­material

Här hittar du bland annat bilder och pressinformation, samt kontakt­uppgifter till personer i kommunen som brukar uttala sig i medier.

• Bildarkiv
    Östersunds kommun har ett öppet bildarkiv med bilder på platser och omgivningar i Östersund. BIlderna är fria att använda.
  • Kommunikationskanaler
    Vi använder oss av flera olika kommunikationskanaler för att komma i kontakt med våra kommuninvånare.
  • Kommunvapen
    Östersunds kommuns kommunvapen/logotyp finns för nerladdning i olika format.
  • Presskontakter
    Här kan du som journalist hitta kontaktuppgifter till vår medie­kommunikatör samt några av våra verksamhetsansvariga chefer och politiker.
  • Pressmeddelanden
    Här hittar du Östersunds kommuns pressmeddelanden.
  • Sponsring
    Östersunds kommun arbetar med sponsring som ett verktyg för att profilera Östersund. Syftet är att påverka människors bild av Östersund positivt och att stärka kommunens varumärke.
Hjälpte informationen på sidan dig?
Sidan uppdaterad 2018-09-19