Fritidshem

Fritidshemmet

Under den delen av skoldagen som du inte går i skolan kan du vara på fritidshemmet. Det gäller även på lov och studiedagar.

Fritidshemmet är för dig som går årskurs 4-6. Fritidshemmet är öppet vardagar från klockan 06.30 och frukost serveras 7:00.
7:30 går vi ut på skolgården och finns ute till skoldagen börjar. Fritidshemmet är öppet till 17:00. Fritidshemmet har möjlighet att vara öppet till 18.30, om tid efter 17:00 önskas måste det schemaläggas i tempus två veckor innan så att personalen kan justera deras arbetsschema.

Tempus

Tiderna i Tempus ska vara styrda av vårdnadshavares arbetstid. Ändringar av tillsyn från tex. morgon eller senare hemgång av det ni angett i Tempus ska göras i god tid och inte ändras samma dag. Vid akuta ändringar ring till fritids för att meddela oss.

.

Lägg närvaroschema och registrera frånvaro med Tempus Hemma

Ansök om plats till fritidshem

För att delta i fritidshemmets verksamhet behöver vårdnadshavare ansöka om plats.

Ansök om plats på fritidshem

Kontakta fritidshemmet

Fritidshemmet

076-109 69 42

Fritidsklubb

Från höstterminen det år eleven börjar i årskurs 4 finns också öppen fritidsverksamhet, så kallad fritidsklubb (åk 4 - 6) efter skolan. Det finns åtta fritidsklubbar i kommunen och det krävs ingen ansökan för att gå på fritidsklubben.

Mer om fritidsklubbarna

Sidan uppdaterad 2023-12-05