Förskolan Lillgården

Förskolan Lillgården

Lillgårdens förskola ligger i Odensala. Vi har 2.5 avdelningar med plats för 50 barn. Strax intill finns Lillsjöskolan med fritidsgård, vilket ger goda möjligheter till ett nära samarbete. Våra öppettider är 07.00-17.00.

Lillgårdens förskola slås ihop med Luktärtan och får nya lokaler!

Förskolan Luktärtans nya lokaler byggs i två plan med plats för sex avdelningar och 108 barn. Här finns gott om plats för barngrupperna från våra förskolor. Bygget startar under våren 2022. Den nya förskolan ska vara klar för inflyttning hösten 2023.

Skolbygget: Luktärtan - läs om de nya lokalerna och ta del av nyhetsbrev

Vår inriktning

Med utgångspunkt i förskolans läroplan, samt barns intressen och behov, arbetar vi med olika teman och i olika gruppkonstellationer med fokus på att förskolan ska vara rolig, trygg och lärorik för alla barn.

Schema

Barnens schema lägger vårdnads­havare in i Tempus. Där frånvaro­anmäler ni också ert barn vid sjukdom eller ledighet. Kom också ihåg att meddela till ert barns avdelning visa sms.

Lärportal

Unikum är en lärportal som förskolan använder för dokumentation, samtal och planering av verksamhet. Vårdnads­havare tar del av informationen genom appen Unikum Familj.

Sidan uppdaterad 2022-07-05