Behov av förskola eller fritidshem sommaren 2019

Under sommaren anpassar vi verksamheten i förskola och fritidshem till efterfrågan. Då har vi sommaröppet - det innebär att vi har öppet på utvalda förskolor och fritidshem i olika delar av kommunen. För att kunna planera och nyttja våra resurser på bästa sätt, vill vi att du lämnar besked om hur ditt barns omsorgsbehov ser ut under denna period.

Du som vårdnadshavare anger i Tempuslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster senast 31 mars ditt barns omsorgsbehov.
Nedan kan du se vilka veckor som gäller för förskola respektive fritidshem.

Nedanstående information på andra språk

ArabiskaPDF

DariPDF

EngelskaPDF

SomaliskaPDF

TigrinjaPDF

Sommaröppet på FÖRSKOLA mellan 8 juli till och med 9 augusti (vecka 28-32)

Behöver ditt barn förskola under alla eller någon av dessa veckor måste en anmälan göras.
Om du inte anmäler räknar vi med att barnet inte kommer.

Ditt barn blir placerat i det område där ordinarie placering finns, där det finns känd personal med från de olika förskolorna.

Behöver du omsorg under denna period skriver du in det i Tempus senast 31 mars 2019.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Efter det låses veckorna. Blir era planer ändrade kontaktas ansvarig förskolechef.

Vid eventuella frågor kontakta din förskolechef.

Sommaröppet på FRITIDSHEM mellan 1 juli till och med 2 augusti (vecka 27-31)

Behöver ditt barn fritidshem under alla eller någon av dessa veckor måste en anmälan göras. Om du inte anmäler räknar vi med att barnet inte kommer.

Ditt barn blir placerat i det område där ordinarie placering finns.

Behöver du omsorg under denna period skriver du in det i Tempus senast 31 mars 2019.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Efter det låses veckorna. Blir era planer ändrade kontaktas ansvarig rektor.

Vid eventuella frågor kontakta din rektor.

Hjälpte informationen på sidan dig?
Sidan uppdaterad 2019-03-04