Evenemangsarena: Östersund Arena

Östersund Arena upplyst med färgade ljus på kvällen

En oblyg nykomling redo för uppdrag. Östersund Arena invigdes så sent som i december 2013. Allt är nytt, modernt, flexibelt och tillgängligt. Oavsett om det handlar om idrott, kultur eller nöje Östersund är arenan för lyckade evenemang.

Med två stora hallar för ishockey och konståkning, Skandinaviens bästa gymnastikhall och en konstfrusen bandyplan utomhus, är arenan en mötesplats för både hårdsatsande elit och glada amatörer. Efter match eller träning är det skönt med en bastu eller något gott från restaurangen.

Idrott, konserter, mässor – och en och annan Melodifestival

Möjligheterna är många. Förvandlingen från idrottsarena till showarena är imponerande. Knappt hade byggdammet lagt sig innan arenan utsågs till en av spelplatserna för Melodifestivalen 2015. Därmed sattes ribban för vilka nöjesevenemang Östersund Arena kan stå värd för. Som kronan på verket är arenan dessutom en av fem finalister för de internationell utmärkels för tillgänglighet: Design for All Foundation Award 2015!

Läs mer om Östersund Arena

Vad kan du förvänta dig av Östersund arena?

I vår servicedeklaration beskriver vi vad du som medborgare kan förvänta dig när du besöker Östersund arena. Om vi inte lever upp till vad vi lovar vill vi gärna att du meddelar oss detta. Dina synpunkter ger oss värdefull information och möjlighet att förbättra vår verksamhet.

Sidan uppdaterad 2017-02-27