Jobba inom barn och utbildning

förskolebarn och skolbarn

Hej, pedagog!
Välkommen att jobba och bo i Östersund och var med och förverkliga vår vision: ”Kunskap med lustfyllt lärande där alla lyckas”!

Lediga tjänster hittar du under Lediga jobb

Lediga tjänster inom förskola och skola finns under Lediga jobblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. För mer information om någon av tjänsterna, vänder du dig till respektive kontaktperson i annonsen.

Vikariera inom förskolan

Via vår e-tjänst "Vikariera inom förskolan"länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du anmäla ditt intresse att vikariera inom förskolan. Här kan du läsa mer om Bemanningsenheten som anlitar vikarier för förskolan.

Röster från förskolan och skolan - Bästa jobbet!

Nedan kan du ta del av reportage om några av våra medarbetare inom förskola och skola.

Lena Eriksson, förskollärare
”Att kunna hjälpa barn framåt i sin utveckling är Lena Erikssons största drivkraft i jobbet som förskollärare. Lagom med utmaningar och ett ständigt lärande bidrar till att hon efter nästan 30 år fortfarande älskar sitt yrke.”

Läs hela reportagetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vanja Lidén-Byström, specialpedagog
”Det är roligt att jobba med barn, och lika roligt att stötta pedagoger i deras utveckling. I synnerhet när det ger resultat. Det tycker Vanja Lidén-Byström som jobbar som specialpedagog inom förskolan på Frösön.”

Läs hela reportagetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Neta Frykman, fritidspedagog
”Trygghet, kreativitet, social kompetens. Förmåga att tycka om sig själv och respektera andra. Listan på vad Neta Frykman vill packa elevernas ryggsäck med är lång. För barnens bästa vill hon även se ett ännu bättre samarbete mellan fritidshemmet och skolan.”

Läs hela reportagetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

En ständig utveckling...

Under läsåret 2016-2017 jobbar våra förskolor och skolor med följande prioriterade utvecklingsområden:

  • Flerspråkighet
  • Digitalisering
  • Systematiskt kvalitetsarbete

Kolla in skolutvecklingsportalen Pedagog Östersund!

Vår skolutvecklingsportal Pedagog Östersund är ett fönster ut mot föräldrar och andra som är intresserade av vad som händer inom skolvärlden. Här samlas forskning, nyheter och goda exempel på ett och samma ställe.

Surfa in på Pedagog Östersundlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Skolkören - en kampanj vars syfte är att lyfta skolan och läraryrket

Tillsammans vill vi – alla regionens kommuner, Region Jämtland Härjedalen och Jämtlands gymnasium – bidra till att nyansera bilden av att jobba i skolan, skapa ett intresse och på så sätt underlätta rekrytering. Kampanjnamnet ”Skolkören” anspelar på att vi är många som gemensamt höjer våra röster och hyllar skolan.

Genom att rikta ljuset mot allt positivt som finns inom skolan vill vi bygga stolthet bland de medarbetare som redan i dag gör ett bra jobb inom förskola och skola. Vi vill också skapa ett intresse hos andra att börja jobba som lärare.

Kolla in Skolkörens hemsidalänk till annan webbplats

Sidan uppdaterad 2017-11-10