Guldstjärnan

Guldstjärnan är en årliga utmärk­else i Jämtlands län som delas ut till en person och ett företag eller arbetsplats som på ett särskilt förtjänstfullt sätt visat hög service­grad och ett vänligt bemötande.

Gott värdskap och vänligt bemötande gör ett område attraktivt att besöka, bo, verka och leva i. Det en framtidsfråga för Jämtland Härjedalen och därför arrangeras Guldstjärnan.

Guldstjärnan

Vinnare av Guldstjärnan

Årets serviceperson 2016: Emma Arnesson

Hon prisas för sitt engagerade arbete vid flyktingförläggningen i Grytan. Ur motiveringen: "Hon gör allt i sin makt för att tillvaron för de nyanlända ska bli så bra som möjligt. En klart lysande stjärna".

– Det finns så otroligt många drivna människor här i Östersund och att jag är den som prisas, i så hård konkurrens, känns helt fantastiskt. Den verksamhet som jag jobbar inom kanske inte förknippas med service, men välkomnande och gott bemötande är otroligt värdefullt oavsett vilken verksamhet man verkar inom, säger Emma.

Årets serviceföretag 2016: Siolia tatuering, drivs av Sara Lindberg

Hon erbjuder bland annat erbjuder medicinsk tatuering i samarbete med Region J/H. Ur motiveringen: ”Hon har ett stort hjärta och möter varje kund med genuint intresse.”

– Det här känns ju hur roligt som helst. För mig är god service att verkligen lyssna och försöka förstå mina kunders berättelser och det är härligt att det uppmärksammas på det här sättet, säger Sara.

För dessa vinnare väntar en länsfinal den 26 januari Jamtli länsresidenset.

Sidan uppdaterad 2017-01-25