Publicerad 2017-03-10

Kärleksbombning av snösvängen

Kommunens personal som arbetar med snöröjning blev bemötta med glåpord, hyttande nävar och fingerpekning – mitt under en av årets värsta halkperioder. När nyheten om detta spred sig lät motreaktionen inte vänta på sig. Det strömmade in positiva kommentarer och feedback i kommunens officiella kanaler där medarbetarna i snösvängen hyllades – en riktig kärleksbombning från medborgarna alltså.

Ett axplock av kommentarerna:

”Ett kärlekshjärta. Till er alla som jobbar på så tappert som ni kan. Ni är guld värda”.

”Tack, för att ni själva många gånger tar farliga risker för att jag och mina barn ska känna oss säkra”.

”Hälsa alla i väghållarteamet så mycket och tacka, från alla oss som inte säger så mycket men imponeras av deras arbete dessa tider”.

Nu ska medarbetarna bli påminda om kärleksbombningen dagligen. Kommundirektör Anders Wennerberg ska lämna över en symbolisk gåva för att göra personalen uppmärksam på medborgarnas omtänksamma och kärleksfulla ord, samt för att tacka för goda insatser under en vinter som vädermässigt varit extrem.

Media är självklart välkommen att bevaka överlämningen av gåvan.

Tid: Måndag 13 mars, klockan 09.00.

Plats: Lunchrummet i Teknisk förvaltnings lokaler (gamla lokalerna), Fagerbacken 51, Östersund.

Anders Wennerberg, kommundirektör, Tel. 070-216 90 25

Sidan uppdaterad 2017-03-10